GRATIS HEMSIDEBYGGARE

Skapa grymma mobilanpassade hemsidor! Ingen kodning och helt gratis.

Video preview
Vad är Mobirise?

Mobirise är en offline app till Windows och Mac som används för att enkelt skapa små/mediumstora hemsidor, målsidor, online cv och portfolier, reklamsidor för appar, event, service eller produkter.

Är det bra för mig?

Mobirise är perfekt för de icke tekniska som inte kan med de krångliga utvecklingsprogrammen för hemsidor och för designers som föredrar att arbeta så visuellt som möjligt, utan att kämpa med koder. Det är också toppen som förhandskodare för snabba prototyper och mindre kundprojekt.

Varför Mobirise?

Huvudsakliga skillnader gentemot vanliga byggprogram: Minimalistiskt, utförandet gör det extremt enkelt att använda; Mobilvänligt, senaste blockhemsidorna med teknik utöver det vanliga; Gratis för kommersiella och icke vinstgivande syften

6500+ fantastiska block

Mobirise erbjuder flera teman som omfattar sliders, gallerier med lightbox, artiklar, räknare, nedräkningar, full-skärm intron, bilder & videor, funktioner, datatabeller & prissättning tabeller, förloppsindikator & cykler, tidslinjer, flikar & dragspel, call-to-action, former, Google maps, sociala block, testimonials, sidfötter och mycket mer. Blocken som används är utformade med de allra senaste trenderna inom webbdesign i åtanke, och de är flexibla och går att anpassa på många olika sätt.

Hur fungerar Mobirise?

Dra olika block till sidan

Börja med att skapa en ny hemsida och välj ett tema. Utöka sedan panelen med block med den stora röda ”plus”-knappen i det nedre högra hörnet och börja dra blocken som du vill.

Redigera och formge inline

Redigera innehållet av varje block precis som du skulle gjort i en vanlig textredigerare, klicka på medieelementen för att infoga din egen bild, video eller ikon.

Ställ in parametrar för block

Ställ in lämpliga alternativ via Panel Parametrar som tas fram via den blå ”kugghjuls”-knappen.

Publicera din hemsida

Publicera din hemsida varhelst du vill: till din lokal enhet, din server via FTP eller Github sidor.

HÄMTA NU

Hämta Mobirise idag och utveckla banbrytande, mobil-redo hemsidor som ser bra ut på alla enheter och webbläsare.

Du behöver inte koda

Mobil webbtrafik tog över desktop trafik under 2016 och kommer bara att växa under 2023, och det är därför det är viktigt att ha ett enkelt verktyg för att skapa hemsidor som ser bra ut på alla enheter. Mobirise är en enkel hemsidebyggare - släpp bara de olika elementen till din sida, lägg till innehåll och egen stil efter hur du vill ha det.

Gör din hemsida unik

Mobirise erbjuder många block för din sida, i flera teman, även om dessa block är färdiga sedan tidigare, så är de även flexibla. Du kan kombinera block på olika sätt på dina sidor.

Automagiskt mobilt

Inga särskilda åtgärder krävs, alla hemsidor som du gör med Mobirise är mobilvänliga. Du behöver inte skapa en särskild mobil version av din hemsida, utan det kommer att anpassas automagiskt.

?

Det är snabbt och enkelt

Skär ner på utvecklingstiden med dra-och-släpp hemsidebyggare. Släpp block på din sida, redigera innehåll inline och publicera - inga tekniska kunskaper krävs. Titta på videon nedan för att se hur Mobirise fungerar.

Öka din rankning!

Hemsidor skapade med Mobirise är 100 % mobilvänliga enligt det senaste Google Testet och Google älskar dessa hemsidor (officiellt)!

Bootstrap byggare

Mobirise mallar är baserat på Bootstrap 4 - de mest kraftfulla mobila framwork (ramverk) som finns idag.. Även om du inte är en expert på att koda, kan du vara en del av ett spännande växande bootstrap community.

Trendiga blockhemsidor

Välj från ett stort urval av de senaste färdiga blocken – intro i fullskärm, bootstrap karusell, innehållsreglage, bildgalleri med ljuslåda, parallell rullningslist, video bakgrund, hamburgarmeny, fast huvuddel och mycket mer.

Hosta din sida vart som helst

Publicera din hemsida till en lokal enhet, FTP eller Github sidor och din hemsida kan gå live - ladda upp till vilken host du vill.
Image sliders

Använd iögonfallande bild- och videobläddrar för ditt projekt. Det finns både enkla och mer sofistikerade bildspel: med tillägget WOW Slider kan du få ditt bildspel att se ut och fungera som du vill.

Bygga din egen webbplats från grunden
Formulärbyggare

Skapa ditt eget kontaktformulär och få enkelt den information från dina kunder som du begär i formuläret. Du behöver inte ta hand om backend: publicera din webbplats och ta emot e-post direkt!

Hur man visuellt utvecklar en statisk webbplats
Varukorg

Om du vill sälja saker på nätet kan du prova tillägget PayPal Shopping Cart. Det gör det möjligt för dig att hantera betalningar på din webbplats och för dina användare att köpa eller lägga till varor i PayPal-korgen på din webbplats.

Utforma en gratis personlig webbplats med HTML5, CSS3, Bootstrap i en programvara för skapande av webbplatser
Popup builder

Behöver du ett popup-fönster för specialerbjudanden och annonser på din webbsida? Då är du här! Det enkla tillägget Popup Builder hjälper dig att skapa popup-fönster på din webbplats.

Gör dina egna gratis boostrap-webbplatser
Funktioner i bloggen

Om du vill ha en egen blogg på nätet som du själv har skapat, tveka inte att prova block som skapats för dig: senaste inlägg, artiklar, innehåll och mycket mer.

Butiksblock

Det har aldrig varit enklare att skapa en nätbutik! Med butiksblock kan du skapa en butik på några minuter. Lägg till dina produkter, fyll i beskrivningar, sätt priser och det är allt!

Bygga gratis webbsidor med PWA
PWA builder

Med dessa alternativ kan du omvandla din webbplats till en webbapplikation. Genom att aktivera den här funktionen kommer din webbplats att fungera som en riktig progressiv webbapplikation, så att användarna kan installera den på sina enheter.

Utveckling av en webbplats för gratis video
Image editor

Välj din egen bild eller en av de bilder som finns i det kostnadsfria bildbiblioteket och zooma in och ut, vänd upp och ner, vänd den vertikalt eller horisontellt eller ändra dess storlek enkelt som du vill!

Hur bygger man en webbsida med knappar för sociala medier?
Popup Chatt

Lägg till Popup-chatt på din webbplats. Ta emot meddelanden från dina kunder i Telegram, WhatsApp, Viber, Messenger, Discord, Signal.

Bygga gratis webbsidor med PWA
Anpassad domän

Skaffa en egen subdomän för *.mobirisesite.com gratis eller länka din egen domän enkelt.

Utveckling av en webbplats för gratis video
Mobil först

Du behöver inte längre oroa dig för om din webbplats är mobilanpassad: din webbplats kommer att anpassas perfekt till alla enheter utan att du behöver göra något.

Hur bygger man en webbsida med knappar för sociala medier?
Senaste tekniken

Mobirise bygger nu på de senaste versionerna av Bootstrap och Google AMP (Accelerated Mobile Pages).

Acceptera PayPal- och Stripe-betalningar
Smart Cart

Acceptera PayPal- och Stripe-betalningar med en vacker kundvagn! Eller acceptera ordermeddelanden direkt till WhatsApp

Hur bygger man en webbsida med knappar för sociala medier?
WhatsApp-knapp

Chatta med webbplatsbesökare på WhatsApp. Förstärk din försäljning och förbättra användarnas engagemang med Chat Button.

Hur bygger man en webbsida med knappar för sociala medier?
Social feed

Mobirise erbjuder olika tillägg för sociala flöden: du kan lägga till ditt Instagram- eller TikTok-flöde, de senaste inläggen på Facebook och Twitter direkt på din webbplats!

Kodredigerare

Om din webbplats kräver mer omfattande anpassningar kan du använda tillägget Code Editor. Då kan du koda HTML/CSS för din webbplats manuellt, lägga till externa plugins och skapa egna HTML-block från grunden!

mobirise kodredigerare
integrationer av mobirise
Coola integrationer

Möt många integrationer som följer med Mobirise: sociala flöden för Facebook, Disqus, Twitter, Instagram, TikTok, sociala kommentarer, stöd för YouTube och Vimeo, Google Fonts, Maps, Analytics, PayPal, SoundCloud, Progressive Web Applications, Ikoner och många andra!

Funktioner för e-handel

Om du behöver sälja varor eller tjänster via din webbplats kan SmartCart-tillägget hjälpa dig - enkel integration med Paypal och Stripe.

mobirise kodredigerare

GRATIS NEDLADDNING

Mobirise är gratis, även för kommersiellt bruk. Börja skapa dina egna vackra hemsidor idag!

Mobirise Teman

Vad våra fantastiska användare säger!

"Det är verkligen en fantastisk app som får mig att färdigställa html -sidor på 3 minuter (detta tar vanligtvis mer än 1 timme, åtminstone för mig om jag börjar från noll). Jag hoppas på att ha ett väldigt stort bibliotek och pluginprogram i den här APPEN, tack igen för en bra applikation." Andrew

"Först och främst vill jag tacka för skaparnas insats och detta fantastiska superredskap. Bra jobbat Mobirise teamet. Vi väntar på nästa version som snart ska komma med avancerad funktionalitet med fullständig bootstrap design. Ett kanonresultat och en superupplevelse med enkla dra och släpp, design på nolltid med bootstrap byggaren i dagens värld med webbdesign." Lance

"Vid första anblick, verkar det vara ett trevligt och innovativt redskap. Jag gillar att stort fokus och tid har lagts på den användarvänliga designen, jag gillar också den enkla och lättförståeliga dra och släpp funktionen. Ge mig mer kontroll över objektens egenskaper så kommer jag använda det här redskapet för mer seriösa projekt. Hälsningar." Jack


"Jag gillade verkligen de nya tilläggsfunktionerna och möjligheten att bädda in kontaktknappar för sociala medier och Messenger direkt på webbplatsen. Jag är glad över att produkten ständigt uppdateras. Den ger massor av mallar och möjligheter, en underbar kundtjänst och en fantastisk dokumentation. Den är enkel att använda och lätt att ta till sig." Jimmie

Video preview

Följ oss!


Mobirise® is a registered trademark. © 2023 Mobirise Free Website Builder Software - All Rights Reserved. Terms, Privacy